Du er her

Nyheder fra andre

 • 21. november 2017Lederweb

  Arbejdsmiljø: (Bog) Myndighedsledelse

  Lovgivningen »tilhører« juristerne, hører man tit. Det er en misforståelse – lovgivningen tilhører de professioner, der skal omsætte loven til handlinger. Denne bog sætter fokus på kerneopgaven i myndighedslederens arbejde.

 • 21. november 2017Lederweb

  Arbejdsmiljø: (Bog) Reform og forandring

  Bogen præsenterer den seneste internationale forskning i, hvordan offentlige ledere håndterer komplekse forandringsprocesser. Og illustrative cases viser, hvordan offentlige organisationer har opnået gode resultater med at gennemføre reformer.

 • 21. november 2017Lederweb

  Arbejdsmiljø: (Bog) Blue ocean-skift

  Alle fra start-ups til store etablerede firmaer og nonprofit organisationer kan bruge Kim og Mauborgnes trinvise model til at lave skiftet fra røde til blå oveaner på en måde, der på en gang oparbejder nye markeder, skaber vækst og gør medarbejderne i stand til at handle.

 • 21. november 2017Lederweb

  Arbejdsmiljø: (Bog) Robusthed i praksis

  Hastighed, forandringer og krav om fleksibilitet øges hele tiden. Bogens 11 forfattere kommer med en række konkrete bud og anvisninger på at møde den udfordring med at udvikle individuel og kollektiv robusthed.

 • 21. november 2017Lederweb

  Arbejdsmiljø: (Bog) Porteføljeledelse

  Bogen giver en samlet fremstilling af, hvordan man målrettet og effektivt leder og styrer mange parallelle projekter.

 • 21. november 2017Lederweb

  Arbejdsmiljø: (Bog) Mødeledelse

  Møder er knuderne, der binder os sammen i en hyperkompleks verden, hvor tingene går stærkt, og hvor fremtiden er lige så usikker som vejrudsigten. Derfor er det afgørende med en velkørende møder for at bevare overblikket.